طرز تهیه دمنوش زرشک

      ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷      0       55846 بازدید        

vaginal pill treatment22 38 300x193 - طرز تهیه دمنوش زرشک

 

طرز تهیه دمنوش زرشک :

در ابتدا دو قاشق غذاخوری زرشک تازه را شسته و در قوری بریزید چون زرشک تازه رنگ و طعم بسیار مطلوب تری دارد.

سپس به همراه یک قاشق عسل یا تکه ای نبات و آب جوش بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. دقت داشته باشید که میزان ترشی یا ملس بودن دمنوش زرشک را می توانید با کم و زیاد کردن میزان عسل یا نبات تعیین نمایید و همچنین میزان غلظت آن را نیز با زیاد و کم نمودن آب جوش تعیین کنید ولی به طور معمول به ازای دو قاشق زرشک دو لیوان آب جوش کافی است.

می توانید حتی بدون استفاده از هر گونه شیرین کننده دمنوش زرشک را آماده سازید تا یک نوع جدید از چای ترش را تجربه نمایید.

کانال تلگرامی تیرومه
دسته بندی : اموزش انواع غذاها
برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

به روایت تصویر

آرشیو »
  • طرز تهیه چلو گوشت + خواص چلو گوشت
  • روش های پخت آش بادمجان ملایر
  • طرز تهیه دمنوش زرشک
  • طرز تهیه دسر کرم طالبی
  • طرز تهیه چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر
  • طرز تهیه پیتزا زبان
  • طرز تهیه پانا کافی کارامل
  •  طرز تهیه شیر پسته
  • طرز تهیه سالاد کرفس