طرز تهیه شیرینی گردویی

      ۲۹ اسفند ۱۳۹۶      0       41443 بازدید        

sweets1 haji1 firuz1 4 300x225 - طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

 

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

 شکلات شیری  ۱۰۰ گرم
 کره ۱۰۰ گرم
 پودر شکر  ۷۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر گردو ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۲۰۰ گرم
گردو به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

 

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

کانال تلگرامی تیرومه
دسته بندی : اموزش شیرینی پزی
برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد

به روایت تصویر

آرشیو »
  • طرز تهیه چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر
  • طرز تهیه پیتزا زبان
  • طرز تهیه پانا کافی کارامل
  •  طرز تهیه شیر پسته
  • طرز تهیه سالاد کرفس
  • طرز تهیه ته چين هويج
  • طرز تهیه خوراک گوشت
  • طرز تهیه ژله شکری ویژه عید نوروز