خبرهای ویژه

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۲/۲۹ - ۱۲:۴۲

 کد خبر: 3079

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی   مواد لازم برای شیرینی گردویی :  شکلات شیری  ۱۰۰ گرم  کره ۱۰۰ گرم  پودر شکر  ۷۰ گرم  تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری پودر گردو ۱۰۰ گرم دارچین ۱ قاشق سوپخوری آرد ۲۰۰ گرم گردو به میزان لازم   طرز تهیه شیرینی گردویی : شکلات را خرد و […]

طرز تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

 

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

 شکلات شیری  ۱۰۰ گرم
 کره ۱۰۰ گرم
 پودر شکر  ۷۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر گردو ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۲۰۰ گرم
گردو به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

 

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.


برچسب ها : , , ,
دسته بندی : اموزش شیرینی پزی
ارسال دیدگاه