پورتال تفریحی تیرومه

burn1 pregnancy 5 300x225 - طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

ماهیچه گوسفند۴ عدد
 ادویه پلویی ۷۰ گرم
پیازداغ عسلی به مقدار لازم
فلفل سبز خرد شدهکمی
سیر۳ حبه
جوزهندی رنده شدهکمی
پودر گلسرخ و گشنیزکمی
زیره سیاه و سیاهدانهروی هم دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی ورقه شدهبرای ته دیگ
نمک و فلفلبه مقدار لازم
برنج۴ تا ۵ پیمانه

 

طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه :

ماهیچه تمیز شده گوسفند را با کمی پیاز و سیر و فلفل خرد شده و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و کمی آب روی حرارت بار می گذاریم تا بپزد و خیلی کم آب داشته باشد. وقتی پخت استخوان ها را جدا می کنیم.

burn1 pregnancy 6 300x218 - طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

ماهیچه را با پیاز و سیر و فلفل و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و آب می گذاریم تا بپزد

 

از قبل ادویه را آماده می کنیم. زیره و سیاه دانه برای ایجاد مزه بهتر غذاست. باقی ادویه جات باید کاملا ساییده شوند. تخم گشنیز طبیعت خنکی دارد که گرمی این ادویه را اعتدال می بخشد. جوز هندی را میتوان به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کرد.

burn1 pregnancy 7 300x217 - طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

از قبل ادویه را آماده می کنیم

 

برنج را از قبل خیس کرده و سپس آبکش می کنیم. برنج را کمی زنده تر بر می داریم تا هنگام مخلوط کردن شفته نشود. اکنون ته ماهیتابه مخصوص ته چین یا پلو های مخلوط ( دیواره کوتاه ) را کمی روغن ریخته و سیب زمینی های ورقه شده را کف آن چیده و نمک می زنیم. می توانید به برنج هنگام آبکش کردن کمی زردچوبه اضافه کنید تا رنگ زرد خوشرنگی بگیرد. اکنون یک لایه برنج روی ته دیگ سیب زمینی ریخته و فشار دهید.

burn1 pregnancy 8 300x232 - طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

برنج را آبکش می کنیم یک لایه برنج روی ته دیگ سیب زمینی ریخته و فشار دهید

 

سپس یک لایه گوشت و پیازداغ عسلی و کمی ادویه پلویی روی آن ریخته و سپس مجددا یک لایه برنج و ادویه پلویی و سیاهدانه و زیره سیاه می ریزیم و فشار می دهیم .

burn1 pregnancy 9 300x217 - طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

سپس یک لایه گوشت و پیازداغ عسلی و کمی ادویه پلویی روی آن می ریزیم

 

حال از آب گوشت کمی روی برنج می ریزیم. ادویه پلویی می پاشیم و روغن حیوانی را داغ کرده و روی برنج می دهیم.

burn1 pregnancy 10 300x221 - طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

در آخر روی لایه برنج کمی آب گوشت و روغن حیوانی داغ کرده را روی آن می ریزیم

 

سپس داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه مدت یکساعت دم می گذاریم یا روی حرارت اجاق گاز به مدت یک ساعت و نیم با حرارت کم قرار می دیم تا هم دم بکشد و هم ته دیگ ها برشته شوند. سپس در ظرف مناسب کشیده و سرو می کنیم.

 

نکته : مزه غالب این غذا تخم گشنیز و جوزهندی و سیاهدانه و زیره است. ادویه پلویی مخلوط مواد دیگری نیز دارد که باعث مزه خاص این پلو می شود. به جای ماهیچه از دنده و دم سینه چرب گوسفند هم می توان این پلو مخلوط خوشمزه را تهیه کرد.

your ads - طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *