پورتال تفریحی تیرومه

طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش

acoustic neuroma4 e10 30 300x225 - طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش

طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش

 

مواد لازم برای شیرینی پسته و كشمش :

 کره ۱۰۰ گرم
 شکر ۱۵۰ گرم
 تخم مرغ۱ عدد
 وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
عسل۱  قاشق سوپخوری
آرد۱۲۵ گرم
جوپرک۱۲۵ گرم
پسته تست و خرد کرده۱۰۰ گرم
کشمش۱۰۰ گرم

 

روش تهیه شیرینی پسته و كشمش :

فر را با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.  آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.

 

در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید. می توانيد به جای كشمش از انواع ميوه های خشک مثل كرنبرى استفاده كنيد.

 

your ads - طرز تهیه شیرینی پسته و كشمش

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *