پورتال تفریحی تیرومه

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

ar4 8502 84 300x200 - طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

 

• تعداد: ۸ نفر

• زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

• زمان پخت: ۱۰ دقیقه در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت

 

مواد لازم برای تهیه هات داگ مک و پنیر :

 ماکارونی شکلی دو پیمانه
 کرهدو قاشق غذاخوری
 آرد سفید دو قاشق غذاخوری
شیردو پیمانه
پنیر چدار، رنده شده۱٫۵ پیمانه
هات داگ۸ عدد
نان هات داگ۸ عدد
نان تست برشتهنصف پیمانه
پودر چیلی (اختیاری)به میزان لازم

 

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر :

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید.

 

شیر را به طور یک جا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

 

در یک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید. باقی مانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.

your ads - طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *