پورتال تفریحی تیرومه

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

ar4 8502 84 300x200 - طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

 

• تعداد: ۸ نفر

• زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

• زمان پخت: ۱۰ دقیقه در حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت

 

مواد لازم برای تهیه هات داگ مک و پنیر :

 ماکارونی شکلی  دو پیمانه
 کره دو قاشق غذاخوری
 آرد سفید  دو قاشق غذاخوری
شیر دو پیمانه
پنیر چدار، رنده شده ۱٫۵ پیمانه
هات داگ ۸ عدد
نان هات داگ ۸ عدد
نان تست برشته نصف پیمانه
پودر چیلی (اختیاری) به میزان لازم

 

طرز تهیه هات داگ مک و پنیر :

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. ماکارونی را بپزید و آبکش کنید و آن را کنار بگذارید. در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. آرد را به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه بپزید.

 

شیر را به طور یک جا اضافه کنید و هم بزنید. مایع را تا حدی که غلیظ شود و حباب روی آن ایجاد شود روی شعله حرارت دهید. پنیر چدار را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز ماکارونی ها را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

 

در یک ظرف مستطیلی هات داگ ها را داخل نان بگذارید، مقداری ماکارونی و پنیر روی آن بریزید. روی آن نان تست برشته و در صورت تمایل پودر چیلی بریزید. ظرف را داخل فر بگذارید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را بپزید. باقی مانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها بریزید و سرو کنید.

your ads - طرز تهیه هات داگ مک و پنیر

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *