پورتال تفریحی تیرومه

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

ar4 8502 82 234x300 - کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

 

کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. اما گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح می دهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید.

 

مواد لازم برای کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :

 میگو خرد شده۱ کیلوگرم
قارچ خرد شده ۳۰۰ گرم
 سیر خرد شده ۴ حبه
 لوبیا سبز خرد شده۴ عدد
آرد سفید۵ قاشق سوپخوری
آب مرغ۱/۳ پیمانه
خامه۲/۳ پیمانه
ذرت پخته۱/۴ پیمانه

 

مواد لازم برای کوفته :

گوشت مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
 جعفری خرد شده۲ قاشق سوپخوری
 پودر سوخاری ۱-۲ قاشق سوپخوری
 پودر سیر۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :

ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آن ها را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ ها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید.

 

حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شود.

 

حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به‌ آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

 

گوشت مرغ چرخ‌‌‌‌‌‌ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم‌مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.

 

حالا مواد را شبیه توپ هایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس کوفته ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاسرول شما آماده شود.

your ads - کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *