پورتال تفریحی تیرومه

طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل

beyond afshinmoghadam1 1 69 300x222 - طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل

طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل

 

مواد لازم برای موس بیسکوییت و کارامل :

پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
 آب ۱/۳ پیمانه
شیر عسلییک قوطی
 بیسکوییت پتی بور پودرشده۱۲۰ گرم
خامه صبحانهدو عدد ۲۰۰ گرمی جمعا ۴۰۰ گرم

 

طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل :

قوطی شیر عسلی را داخل قابلمه بزرگ پر از آب سه ساعت می جوشانیم و توجه داشته باشید آب قابلمه کم نشود چون قوطی نباید از آب بیرون بماند بعد اجازه بدهید تا قوطی به دمای محیط برسد در این حالت شیر عسلتان کاراملی می شود، ژلاتین را با آب سرد بن ماری کنید.

 

شیر عسل کارامل شده را در کاسه بریزید و بیسکوییت پودر شده را اضافه کنید خامه را کمی هم بزنید تا یک دست شود و به شیر عسلی و بیسکوبیت اضافه کنید بعد ژلاتین ماری شده از حرارت افتاده را اضافه می کنیم و هم می زنیم در قالب دلخواه ریخته و سه ساعت در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. در آخر می توانید با پودر کاکائو آن را تزیین کنید.

your ads - طرز تهیه موس بیسکوییت و کارامل

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *